18 december was er een inloopbijeenkomst over het onderzoek naar de Goorse Verkeersvisie. Er waren circa 100 bezoekers die informatie konden inwinnen over de onderzoeksaanpak en de mogelijkheid hadden om feedback te geven en ideeën achter te laten. Deze mogelijkheid wordt tot 8 januari ook geboden via de projectwebsite www.verkeersvisiegoor.nl. Zo krijgt de Goorse samenleving uitgebreid de gelegenheid om mee te denken over de optimalisatie van de verkeersstructuur.

Op de projectwebsite zijn de informatieposters terug te vinden die tijdens de inloopavond zijn gebruikt. Ook staat er op de site zelf meer te lezen over onder andere de doelstelling van het onderzoek, de scenario’s die vooralsnog onderzocht gaan worden en de afwegingscriteria. Er is een aparte webpagina ingericht waar sitebezoekers hun feedback achter kunnen laten.

Na 8 januari wordt alle input geanalyseerd en in de loop van januari volgt een terugkoppeling. De ‘kerngroep’ (gemeente, Stadsraad, Goor Collectief en bewoners uit de Molenstraat) verwacht de eindresultaten van het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door een extern onafhankelijk verkeersbureau, eind januari of begin februari aan de raad voor te kunnen leggen.